fbpx
Sebotrafficenservices

Mag ik mij even voorstellen… Mijn naam is Henk!

Actueel | 29-10-2020

Sinds 2 maanden ben ik werkzaam bij Sebo Traffic & Services. Een leuk en groeiend bedrijf waar ik mij prima op mijn plek voel!
Al diverse jaren ben ik actief in de verkeersregelaarsbranche, o.a. als planner van verkeersregelaars. Ik heb al veel ervaring opgedaan rondom alles wat met veiligheid en verkeer te maken heeft. Naast het plannen van verkeersregelaars sta ik het liefst zelf ook langs de weg om verkeer te regelen.

Het leukste aan mijn functie bij Sebo vind ik de afwisseling; buiten werken aan een goede doorstroming van het verkeer, binnen zorgen dat al onze collega`s elke dag weer een mooie plek hebben om veiligheid langs de weg te bieden.
Ook in mijn vrije tijd ben ik veel in de buitenlucht te vinden. Mijn hobby’s zijn namelijk wandelen, fietsen en tuinieren.
Bent u op zoek naar een verkeersregelaar? Neem dan gerust eens contact met Sebo Traffic & Services op! Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 038 – 20 01 692.

Ben jij op zoek naar een baan als verkeersregelaar, bekijk dan eens onze website en solliciteer meteen: https://sebo-trafficenservices.nl/vacatures/