fbpx

Mag ik mij even voorstellen… Mijn naam is Edwin Otten!

Geen categorie | 08-11-2021

Begin september ben ik begonnen bij Sebo Traffic & Services als Planner & Filiaalleider in IJsselmuiden. Ik woon samen in het mooie Hattem en ben sinds vorig jaar mei de trotse vader van een zoon. In mijn vrije tijd voetbal ik graag en stap ik af en toe op de mountainbike om door de bossen heen te crossen.

De komende tijd hoop ik de Traffic & Services tak van Sebo nog verder en beter op de kaart te zetten. De 14 jaar werkervaring, die ik heb opgedaan bij een verkeersregelaars organisatie komt daarbij hopelijk goed van pas. In mijn functie zal ik veel gaan plannen en organiseren. Dit vind ik erg leuk om te doen. Daarnaast spreekt de afwisseling mij erg aan.

De afgelopen periode heb ik al veel mensen en opdrachtgevers leren kennen en een positieve indruk gekregen. We hebben al een mooi team van verkeersregelaars, dat zich volop inzet om de tak verder te laten groeien. Maar we kunnen zeker nog goede mensen gebruiken!

Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als verkeersregelaar, kijk op onze website of neem contact met mij op via: 038 – 20 01 692. Ik sta altijd open voor een goed gesprek. Dus schroom niet om contact met mij op te nemen en nader kennis te maken.

Klik hier voor onze vacatures.