fbpx

Een blik op de weg met Cees van Reenen

Een blik op de weg met.. | 23-05-2022

Onze verkeersregelaar Cees is sinds een jaar werkzaam bij ons. Wij gingen met hem in gesprek over zijn werk als verkeersregelaar.

𝗛𝗼𝗲𝗹𝗮𝗻𝗴 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗮𝗹 𝘃𝗲𝗿𝗸𝗲𝗲𝗿𝘀𝗿𝗲𝗴𝗲𝗹𝗮𝗮𝗿?
‘Ik werk nu 3 jaar als verkeersregelaar. Daarvoor heb ik ongeveer twee jaar bij een andere verkeersregelaars organisatie gewerkt. Via via ben ik bij Sebo Traffic & Services terecht gekomen. Dit bevalt mij erg goed en heb totaal geen spijt van deze overstap. Sebo is een fijne werkgever.’

𝗪𝗮𝘁 𝘃𝗶𝗻𝗱 𝗵𝗲𝘁 𝗹𝗲𝘂𝗸𝘀𝘁𝗲 𝗮𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝘃𝗲𝗿𝗸𝗲𝗲𝗿𝘀𝗿𝗲𝗴𝗲𝗹𝗮𝗮𝗿𝘀𝘃𝗮𝗸?
‘Het leukste aan het vak is dat je op plekken komt, waar je anders nooit komt. Je ontmoet veel mensen in een stad of dorp en hebt daar leuke gesprekken mee. Iedere dag is daardoor anders.’

𝗜𝘀 𝗲𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁 𝗱𝗶𝗲 𝗷𝗲 𝗲𝗿𝗴 𝗹𝗲𝘂𝗸 𝘃𝗼𝗻𝗱 𝗼𝗺 𝘁𝗲 𝗱𝗼𝗲𝗻?
‘Ik vind alle projecten leuk om te doen, ik ben flexibel en altijd goed gemutst. Er zijn in elk project uitdagingen en die ga ik graag aan. Ik heb geen voorkeur voor een specifieke klus, elke klus vind ik eigenlijk wel interessant. De uitvoerders waarvoor wij werken zijn altijd zeer tevreden over het werk wat wij als team leveren. Tuurlijk zijn er heel af en toe opdrachten die minder leuk zijn, maar dat gebeurt eigenlijk zelden.

𝗪𝗮𝗮𝗿𝗼𝗺 𝘄𝗲𝗿𝗸 𝗷𝗲 𝗴𝗿𝗮𝗮𝗴 𝗯𝗶𝗷 𝗦𝗲𝗯𝗼 𝗧𝗿𝗮𝗳𝗳𝗶𝗰 & 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲𝘀?
‘Ik heb een bepaalde vrijheid in mijn werk, wat ik zeer op prijs stel. Ik kan mijn werkzaamheden uitvoeren zoals ik dat graag zou willen. De communicatie en het overleg met zowel opdrachtgevers als het kantoor loopt erg plezierig. Ik krijg de kans om mee te denken over de bepaalde projecten, daarom zit ik goed op mijn plek binnen deze organisatie. We werken met een goede en leuke club mensen, die elkaar vertrouwen en waar wederzijds respect en begrip is.

Graag wil ik nog kwijt dat ik voor alle collega verkeersregelaars diep respect heb voor het werk wat wij leveren. Aangezien wij zorgen voor de goede doorstroming en veiligheid van het verkeer, iets wat helaas nog niet altijd door alle weggebruikers gerespecteerd wordt.’