fbpx

Mag ik mij even voorstellen… Mijn naam is Nikki!

Actueel | 26-02-2021

Inmiddels ben ik bijna een jaar werkzaam bij Sebo Traffic & Services als administratief medewerkster. Naast de administratie beheer ik voor Sebo Personeelsdiensten B.V. de software, waarin kleding, gereedschap en het autopark administratief verwerkt wordt.

Mijn werkdagen zijn van maandag tot en met donderdag. Op vrijdag volg ik de opleiding Office Management op het Windesheim in Zwolle. Voordat ik aan deze opleiding begon, heb ik de opleiding International & Hospitality Management afgerond. Het leukste aan mijn werk bij Sebo Personeelsdiensten vind ik de variatie in mijn werkzaamheden en dat mijn ambities ondersteund worden!

Voor alle administratieve vragen met betrekking tot Sebo Traffic & Services kun je mij bereiken via 038-2001692.