fbpx

Overname van Safe Traffic Streaming B.V. door Sebo Traffic & Services B.V.

Actueel | 16-11-2020

IJsselmuiden – In de afgelopen weken hebben de curator van Safe Traffic Streaming B.V. (STS) en de directie van Sebo Traffic & Services B.V. overeenstemming kunnen bereiken over de overname van dit bedrijf. Inmiddels zijn de meeste verkeersregelaars die in dienst waren van STS, aan de slag gegaan bij Sebo en de relaties van dit bedrijf zijn op de hoogte gesteld van de overname.

De evenementenbranche heeft het zwaar door de coronacrisis. Safe Traffic Streaming B.V. heeft hier ook onder geleden en kon het hoofd niet meer boven water houden. Een faillissement bleek uiteindelijk onafwendbaar. Op 25 september jl. is het faillissement uitgesproken.

“De overname past binnen de groeiambities van Sebo Traffic & Services. De verkeersregelaars van STS die ons bedrijf inmiddels versterken, zijn professioneel en goed opgeleid. Ook de klanten passen daarnaast uitstekend bij ons bedrijf en de overgenomen voertuigen en materialen komen gezien de groei zeker van pas”, aldus Gerrit Wolf, manager van Sebo Traffic & Services B.V.

Sebo Traffic & Services B.V. heeft nog steeds een aantal openstaande vacatures voor verkeersregelaars. Solliciteer gerust via onze website of maak direct een afspraak met Gerrit Wolf door te bellen naar 038 – 20 01 692.